Més de 100 anys fent pa

Sobre nosaltres

Som un forn de pa familiar, tradicional i històric.

La nostra mare, la Mª Teresa, tenia 3 germans forners: en Pepito, en Juanito i el petit, en Sito.

La nostra història comença en el forn del carrer Sant Joan (que era el forn de l’avi Josep i la iaia Maria, el pares de la nostra mare); allà tothom els coneixia per «Ca la Churra» perquè els nostres origens són valencians i aragonesos, i en aquesta franja, fa molts anys, als valencians ens deien «els churros».

Som especials

La recepta del nostre pa és un secret centenari.

  • Som saviesa artesanal.
  • Fem el nostre pa de forma natural, sense additius.
  • La nostra recepta és familiar, centenària i secreta.
  • La nova generació Righetti hem incorporat una nova mirada a un pa i un negoci que forma part del nostre ADN.
  • Respectem la tradició a l’hora que intentem adaptar-la als vostres gustos i preferències. Aprenem molt de la nostra clientela.
  • Som el millor Pa de Pagès Català 2014 (llegir notícia)

100% Salut

Veure a la canalla, gaudint dels nostres pans, dolços, pastissos… ens fa molt i molt feliços. Sabem que s’alimenten i, a més, o fan de forma saludable. Ens ajudeu a mantenir la tradició d’un bon entrepà fet a casa?

Seguim innovant

Prenem nota de les vostres peticions, sent conscients de que hem tenir-les en compte per ser cada dia millors i aportar-vos la felicitat de tallar un bon pa, el pa que desitgeu.

Els millors ingredients

Sabem que el resultat final de tot el que elaborem depèn de molts factors i un dels més importants és el treballar només amb la millor matèria prima. Si no, no és el mateix.

Recepta centenària

D’avis a fills i de fills a néts. Quelcom amb tanta tradició, saviesa i amor només pot sortir bé. Farem el possible per mantenir el nostre secret ben viu i, si podem, millorar encara més la nostra recepta. 

100% Artesanal

Preparem els pans a partir de les 23:00h de la nit fins les 3:00h de la matinada. Després, s’enforna tot pels volts de les 5:00h i comencem a repartir la millor olor de pa imaginable per bars… i, a les 7:00h el repartim a tota la nostra clientela amb un amorós «Bon dia!».

l’ERNEST, EL NOSTRE ARTESÀ

Cada dia l’Ernest comença a amassar els nostres tresors amb les seves pròpies mans, respectant la nostra tradició.

Horari:

De Dilluns a Dissabte:
7:00h a 14:00h i 17:00h a 20:30h

La nostra adreça:

Carrer Cap de Creus, núm. 30
08850 Gavà, Barcelona

Segueix-nos